DELI BIRD THAI KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deli Bird Thai Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 21:18 Kan helaas niet 0 sterren geven. Weer gaat het niet goed. En geen welwillendheid hun fouten te herstellen. Als je beld met nummerherkenning drukken ze gewoon weg. Bel je direct daarna met ander nr nemen ze gewoon op. Tip, hier niet bestellen!
20 nov 2022 om 15:41 Super goed zoals altijd!!
18 nov 2022 om 23:16 Delicious Pad Thai! So good!
17 nov 2022 om 10:26 Heb 90 minuten moeten wachten op een kleine bestelling op een Woensdag avond. Vind ik veels te lang
13 nov 2022 om 21:51 Smaakvol, snel geleverd en vriendelijke bezorger met vrolijke stemming. Aan de prijzige kant het eten, maar wel lekker.
4 nov 2022 om 7:27 Lekker maar wel prijzig
31 okt 2022 om 11:53 Price have increased significantly the last period but the food remains delicious
26 okt 2022 om 17:22 Dont order from this place :) The delivery was soo late (charged 4.99 for that) that I could have cooked my own food at home. The tom yam soup was like an instant albert heijn soup and overall all food was inedibly spicy.
19 okt 2022 om 6:52 Lekker zoals altijd
16 okt 2022 om 22:16 Heerlijk eten zoals altijd. Bezorging duurde helaas erg lang.
13 okt 2022 om 10:05 Lekker en goed eten
3 okt 2022 om 20:33 2,5 hours of waiting for our order to arrive is unacceptable when we are charged 4€ for delivery. Food was great but expensive side given the portion size.